Bourgondisch Heerengenootschap
“Vrienden van Korsakow” ©
Amuse (10 personen)
Wentelteefjes met peer, blauwe kaas en La Trappe Quadrupel
11 oktober 2016
Ingrediënten:
10 sneden donker rozijnenbrood
3 RIJPE peren, bij voorkeur Conference
400 gr Gorgonzola
5 el boter
2 eieren
1 dl volle melk
1 flesje La Trappe Quadrupel
Bereiding
- Met een vormpje zo groot mogelijke rondjes uit de sneden brood steken.
- Ei, melk en het bier in een mengkom doen en met de mixer een glad beslag
- roeren.
- Het beslag in een schaal schenken en de rondjes brood kort door het beslag
- wentelen. Overtollig beslag afschudden.
- Boter in een pan met antiaanbaklaag verhitten en de rondjes brood om en om
- bakken.
- Warm houden en met een plakje rijpe peer en een plakje gorgonzola beleggen.
- Zo snel mogelijk serveren om verkleuren van de peer tegen te gaan.
- Presentatie: