![](https://primary.jwwb.nl/public/8/5/9/korsakow/39e3ha/20180410_194433.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1572%2Cx0%2Cy1%2Csafe&width=369&height=302)
Bourgondisch Heerengenootschap
“Vrienden van Korsakow” ©
Amuse april 2018 (10 personen)
Amuse met parmaham
Ingrediënten:
- 5 plakjes parmaham
- 10 sneetjes casinobrood
- 3 tomaten
- 20 gr basilicum
- tube ansjovisboter (50 gr)
Bereiding:
- Boterhammen lichtbruin roosteren.
- Met borrelglas of ring er 10 rondjes uitsteken.
- Tomaten ontvellen, schoon maken en in kleine blokjes snijden.
- Basilicumblaadjes in reepjes snijden en mengen met de tomaatblokjes.
- Parmaham in kleine stukjes snijden.
- Toast insmeren met ansjovisboter en beleggen met parmaham.
- Op het midden van de toastjes wat tomatenblokjes verdelen.