Bourgondisch Heerengenootschap

“Vrienden van Korsakow”©

Gruyèrecake amuse met oesterblad & passievrucht

Amuse 14-2-2017    9-10 pers.

Ingrediënten

  • 4 plakjes cake
  • 150 g gruyère
  • 30 oesterblaadjes (Koppert Cress)
  • 30 blaadjes mosterdsla
  • 3 passievruchten
  • paar takjes verse dille

Bereidingswijze

  1. Beleg de plakjes cake met plakjes gruyère. Houd wat apart om later krulletjes van te schaven. Snijd de cake in totaal in 30 rechthoekjes van 2 x 1 centimeter.
  2. Snijd de oesterblaadjes bij tot 2 centimeter breed en wikkel om de blokjes cake met kaas.
  3. Verdeel de cakerolletjes en slablaadjes over de borden.
  4. Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten en schep een beetje op elk rolletje. Druppel ook wat rondom de cakerolletjes op het bord. Bestrooi met zwarte peper uit de molen en top af met gruyèrekrulletjes en verse dille