Workshop Sligro April 2017

Voor de derde keer alweer werden we met een aperatief ontvangen bij de SLIGRO door Marike van (RUIG wildafdeling)en Ricardo (van de wijnafdeling) die ons helaas weer moest verlaten , maar Remi (ook van de wijnafdeling) heeft hem prima vervangen. We werden uitgenodigd om een kwartel en kuiken te ontleden en daarvan een rollade te maken.

Het werd allemaal perfect uitgelegd en we hebben dan ook veel geleerd van Marike (van "Ruig wild en gevogelte")

Aandachtig worden de instructies en uitleg van Marike gevolgd

Tevens hebben we een kleine proeverij tussendoor gehad die paste bij de hapjes die werden aangeboden. Het waren verrassende wijnen uit Duitsland die je niet uit dit land zou verwachten.Een witte "trocken Grauer Burgunder uit 2015", maar het meest verrassend was toch wel de Trocken Grauer spätburgunder uit 2014 een rode pinot noir.

Onder het toeziend oog van Marike en Remi, hebben we dus ons best gedaan om eenzelfde resultaat te krijgen als Marike ons al had voorgedaan.

Na hard werken hadden we dus het bovenstaande resultaat: links onder het uitgebeende kuiken, Daarna werd dat gevuld en ingebonden met als resultaat een rollade.

Tot slot kregen we allemaal nog een goody bag mee met div. artikelen eetbaar en niet eetbaar.

Kortom Marike en Remi, bedankt voor een geweldige ontvangst en leerzame avond, waar we werden verwend met allerlei hapjes en heerlijke drankjes.

We komen zeker nog een keer terug..!!!!

Toine