Bourgondisch Heerengenootschap

“Vrienden van Korsakow” ©

 

Amuse maart 2020 (8 personen)

Geitenkaas, Gandaham en abrikozen

 

 

  • 8 dessertlepels vijgenjam
  • 8 plakjes Gandaham
  • 100 gr verse zachte geitenkaas
  • 6 gedroogde abrikozen, in brunoise
  • 3 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
  • Zakje rucola
  • Flesje Balsamico crème

 

 

Zet 8 glaasjes klaar.

 

Schep in elk glaasje een dessertlepel vijgenjam en verdeel hierover wat van de verkruimelde geitenkaas. Scheur de plakjes ham in kleine stukjes en leg die op de kaas.

Ga vervolgens verder met een laagje van de in stukjes gesneden abrikozen, de pijnboompitjes en wat in gescheurde rucola.

Top met een paar druppeltjes balsamico crème en serveer.