Thema Kamasutra - 10.05.16

 

 

  • Amuse: “Vegetarische sex on the plate”.

Er werd met be- en verwondering door de koks naar de mooie opmaak van deze plate gekeken. Bij de rondingen van het gourgettetaartje gingen de gedachten van de meeste koks vermoedelijk richting de naam van het thema van die avond.

Het was heerlijk smeuïg en zeer smakelijk. Een echte amuse waardig.

 

  • Voorgerecht: “Waterkerssoep met oester”.Even op zo’n avond niet denken aan je cholesterolgehalte.
  • Over het levensdriftverhogende effect werd niet gesproken, da’s te persoonlijk.
  • Een lust van heerlijkheden, waaraan oesters en blokjes foie gras toegevoegd waren.
  • Hoofdgerecht: “Tongrolletjes met asperges”.
  • Het gele goud uit Brabant in combinatie met de tongrolletjes een heuse delicatesse

waarbij de papillen vanzelf begonnen te werken.

 

  • Tot slot een nage
    • Hoofdgerecht: “Tongrolletjes met asperges”.
    • Het gele goud uit Brabant in combinatie met de tongrolletjes een heuse delicatesse

    waarbij de papillen vanzelf begonnen te werken.

     

    • Tot slot een
    Narecht van “Erotische Chocolade Aardbeien”.

Spannend, verrassend maar behoorlijk zwaar; Pff, die chocola.

Al met al een smakelijk gebeuren waar we met genoegen op kunnen terug kijken.

 

Tot volgende maand.

Kruitje